Θεατρική Παράσταση "ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ" από τους μαθητές της ΣΤ' Τάξης του Σχολείου μας με υπεύθυνους δασκάλους την κα. Πιστίκη Μαρία και τον κ. Σκράπαρη Αθανάσιο!

«ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ»

    Η ΣΤ΄τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης  στις 8/6 θα ανεβάσει  την παράσταση  «Λυσιστράτη»  στο Δημοτικό Θέατρο, με υπευθύνους δασκάλους την κα. Πιστίκη Μαρία και τον κ. Σκράπαρη Αθανάσιο. Στόχος μας είναι να σας προβληματίσουμε, να σας συγκινήσουμε και να σας χαρίσουμε άφθονο γέλιο.  Ούτως ή άλλως  ο Αριστοφάνης είναι εγγύηση σε ό,τι αφορά τη σάτιρα ακόμα και των πιο σοβαρών θεμάτων, όπως εκείνο της ειρήνης.

  Πιο επίκαιρος από ποτέ με τη Λυσιστράτη του διασχίζει το χρόνο με την αίσθηση του κατεπείγοντος και πυροδοτεί μια ΔΙΕΘΝΗ έκκληση για την ΕΙΡΗΝΗ, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τον τερματισμό της ΒΙΑΣ επάνω στον πλανήτη μας.

  Σας περιμένουμε λοιπόν με πολύ ενθουσιασμό, αγάπη και πάθος προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τη δουλειά μας μέσα από την αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή μας, η οποία σηματοδοτεί το τέλος μιας σχολικής περιόδου πολύ σημαντικής και ταυτόχρονα την αρχή μιας νέας.

  Η Λυσιστράτη σας περιμένει με όσα έχει να σας πει και όσα θα εννοήσει!

 


 

Σχόλια