Ωρολόγιο πρόγραμμα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου μας σύμφωνα με τις νέες συνθήκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης διαμορφώνεται ως εξής :

Οι ώρες καθημερινά θα είναι 5. Θα ξεκινάμε στις 14.10, η πρώτη ώρα και θα τελειώνουμε στις 17.20. Κάθε ώρα διαρκεί 30 λεπτά με διάλειμμα 10 λεπτών μετά από κάθε διδακτική ώρα.

Ως προς τα μαθήματα θα είναι το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που είχαν τα παιδιά στο τμήμα τους με τη διαφορά πως κάθε εβδομάδα, αφού οι ώρες είναι 5, θα αφαιρείται μια.

Συνεπώς για αυτή την πρώτη εβδομάδα που ξεκινά την Τετάρτη 18, /11 θα αφαιρεθεί η 6η ώρα που είχαν στο πρόγραμμα τους. Την επόμενη εβδομάδα αφαιρούμε την 5η ώρα σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαν και η 6η μετακινείται προς τα πάνω και γίνεται 5η.. Το ίδιο και την τρίτη εβδομάδα εάν υπάρξει αφαιρούμε την 4η και όλες οι προς τα κάτω ώρες ανεβαίνουν πάνω... κ. ο. κ.

Ενημερώνουμε ακόμη πως για τις δύο πρώτες εβδομάδες το μάθημα της γυμναστικής δε θα γίνεται καθώς κι αυτό της μουσικής. Εκείνες τις ώρες τα παιδιά θα έχουν κενό.

Παρακαλώ να εισέρχονται λίγα λεπτά νωρίτερα  στο ηλεκτρονικό δωμάτιο προκειμένου να λειτουργήσουν όλα πιο ομαλά. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση απευθυνθείτε στο τηλ 2591025201

Σχόλια