Συμμετοχή του Σχολείου σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 - Πρόγραμμα τσάντα στο σχολείο


Ενημερωτικό Σημείωμα

Προς Γονείς και Κηδεμόνες

ΘΕΜΑ :
«Συμμετοχή του Σχολείου σε εκδηλώσεις  για τον εορτασμό της
 εθνικής επετείου  της 28ης Οκτωβρίου 1940-πρόγραμμα τσάντα στο σχολείο»
  Α. Σχολική εορτή 28ης Οκτωβρίου 2018
Σας γνωρίζουμε ότι στις 25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη,  θα πραγματοποιηθεί  η καθιερωμένη σχολική εορτή  για τον εορτασμό της εθνικής επετείου  της 28 ης  Οκτωβρίου 1940 που φέτος επιμελούνται οι Β1και ΣΤ2 τάξεις. Η εορτή θα ξεκινήσει στις 09.00΄ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 08.50΄. Η εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου μια  ώρα και η ώρα της αποχώρησης των μαθητών  θα είναι περίπου στις 10.00΄.
 
Β. Παρέλαση28 ης Οκτωβρίου  2018– Στολή παρέλασης
       Όσον αφορά  για την  παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, οι μαθητές  των τάξεων  Δ΄, Ε΄ και  Στ΄,  θα πρέπει να βρίσκονται όπως κάθε χρόνο φορώντας  τα ρούχα της παρέλασης  στον χώρο έναρξης της παρέλασης, και συγκεκριμένα στο  σημείο μπροστά από τον ( πρώην ΟΤΕ), το αργότερο μέχρι τις 11.20΄ (Προσοχή αλλάζει η ώρα τη συγκεκριμένη μέρα!!!).  Τους  μαθητές  που θα παρελάσουν- αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης- θα παραλάβουν με ευθύνη τους οι γονείς  ή κηδεμόνες  από τον χώρο τερματισμού της (εθνική τράπεζα). Σε περίπτωση βροχής πριν την έναρξη της παρέλασης- που θα οδηγήσει και στη ματαίωσή  της- τα παιδιά θα  παραλάβουν  με ευθύνη τους οι γονείς ή κηδεμόνες τους από τον χώρο μπροστά από τον ΟΤΕ.
      Σχετικά τώρα με τη στολή της παρέλασης υπογραμμίζουμε τα  εξής:  τα αγόρια θα φορούν από κάτω  σκούρο μπλε ή μαύρο παντελόνι και  τα κορίτσια σκούρα μπλε  ή μαύρη φούστα ενώ από πάνω όλοι θα φορούν   άσπρες μπλούζες με μακρύ μανίκι. Τα παπούτσια πρέπει να είναι χρώματος μαύρου.
Οι παραστάτες με το σημαιοφόρο θα έρθουν στο σχολείο στις 9.45 το πρωί για να κατευθυνθούμε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για τη δοξολογία.
 Στις 10.50 θα μετακινηθούμε  στην πλατεία ηρώων για την κατάθεση στεφάνων.
Την Παρασκευή 26 /10 /2018 λόγω αργίας(τοπική εορτή) το σχολείο θα είναι κλειστό.
Το πρόγραμμα ‘’τσάντα στο σπίτι’’ συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο , κατά συνέπεια οι μαθητές μας θα αφήσουν τις τσάντες τους την Τετάρτη 24/10 για να τις πάρουν πάλι τη Δευτέρα 29/10.
Για οποιαδήποτε απορία  μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση  του σχολείου.
                                                               
                                                                     Χρυσούπολη  23/10/2018 
                                                                    Ο Δντης  του Σχολείου   
                                                                                               
                                                                                       Τσομπανόπουλος          Γιώργος                 
                                                                         

Σχόλια