10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023

10η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Συντονιστικός υπεύθυνος: Αθανάσιος Μιχαηλίδης Διευθυντής του 1ου 12/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης

Σχεδιασμός: Ελένη Βογιατζή - Σταύρος Τσοκακτσίδης, εκ/κοι Φυσικής Αγωγής

Χάιδω Φλωροκάπη εκπ/κος εικαστικών

Χουρμουζιάδου Δέσποινα εκ/κος μουσικής αγωγής

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Με σύνθημα το "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" και με στόχο την χαρά που δίνει η κίνηση μέσα από την άθληση το παιχνίδι τον χορό αλλά και την μύηση σε αξίες ζωής πραγματοποιήθηκε η 10η πανελλήνια ημέρα αθλητισμού!

Με μότο την φράση "ακολούθησε την κίνηση γίνε χαρούμενος/η", σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν τρείς άξονες.

 


Το ομαδικό πνεύμα μεταξύ των μαθητών αλλά και όλων των εκπαιδευτικών, μέσα από την μύηση σε εσωτερικά πρωταθλήματα αθλημάτων, σε εκμάθηση νέων όπως αντισφαίριση και επιτραπέζια αντισφαίριση, η υπευθυνότητα μέσα από την οργάνωση  από τούς ίδιους τους μαθητές  δρώμενων: χορογραφίες, διαιτησία και δημιουργία ομάδων, η συμμετοχή η προσπάθεια η ευγενής άμιλλα και πάνω από όλα η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν οι κυρίαρχοι στόχοι.

Σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλλαν όλοι, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Μιχαηλίδης Αθανάσιος, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου καθώς και η σύμβουλος εκπαιδευτικού έργου κα Όλγα Βουλγαρίδου. Επίσης είχαμε την τιμή και την χαρά να μας συνδράμουν η  εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής Κυριακή Βασιλειάδου πρωταθλήτρια Βόλεϊ και προπονήτρια τένις, η Χριστίνα Κανάρη πρωταθλήτρια Πινγκ πόνγκ και ο προπονητής Α εθνικής στο άθλημα Ιωάννης Σταύρου. Τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική  και πολύτιμη υποστήριξή τους και ευελπιστούμε και σε μελλοντικές συνεργασίες!

 

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Σχόλια